Lauttasaari-Seura

Lauttasaari-Seura – Drumsö-Sällskapet ry

Toimintaa yhdessä Lauttasaaren parhaaksi

Lauttasaari-Seura on yksi Helsingin suurimpia kaupunginosayhdistyksiä lähes tuhannella jäsenellään. Sen toiminta perustuu aktiivisten saarelaisten vapaaehtoisuuteen ja haluun vaikuttaa asuinalueensa asioihin.

Lauttasaari-Seura toimii työryhmissä, joihin uudet jäsenet ovat tervetulleita. Työryhmät seuraavat ajankohtaisia asioita ja ottavat kantaa kaupungin suunnitelmiin ja päätöksiin. Työryhmät myös järjestävät tilaisuuksia ja tapahtumia, joista ylivoimaisesti suurin on Lauttasaari-päivien yhteydessä järjestettävä Katujuhla aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina.

Seuran tehtävä on pyrkiä edistämään saaren asumisviihtyvyyttä, kehittymistä ja elinvoimaisuutta sekä asukkaiden kotiseututuntemusta. Tärkeinä arvoina kaikessa toiminnassa ovat saaren vehreys ja merellisyys sekä niiden vaaliminen. Lauttasaari-Seura on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lauttasaari-Seura julkaisee Lauttasaari-lehteä, joka on jo 50 vuotta toiminut saarelaisten tiedonvälittäjänä. Lauttasaarelaisista aikuisista yli 80 prosenttia lukee Lauttasaari-lehteä. (Taloustutkimus 11/2017)

Kiinnostuitko? Tästä voit liittyä jäseneksi Lauttasaari-Seuraan. Voit olla kannatusjäsen tai tulla mukaan aktiiviseen toimintaan. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä on 23 € vuodessa. Seuran jäsenkortilla saa lisäksi mainioita etuja paikallisilta yrityksiltä.

Lauttasaari-Seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2020.

Lauttasaari-Seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2019.

Lauttasaari-Seuran toimintakertomus vuodelta 2018.

Lauttasaari-Seuran toimintakertomus vuodelta 2017.