Lauttasaari-Seura

Katujuhla ja Lauttasaari-päivät

       KATUJUHLA 2020 TALLBERGIN PUISTOTIELLÄ 5.9.2020 klo 12-17

  • Yritysten ja yhdistysten esittelypaikkojen myynti alkaa toukokuussa. Tähän tulee silloin linkki verkkokauppaan.
  • Kirpparipaikkojen myynti yksityishenkilöille alkaa toukokuussa. Tähän tulee silloin linkki verkkokauppaan.

Katujuhla on Lauttasaari-Seuran järjestämä koko saaren yhteinen vuosittainen asukastapahtuma aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Leppoisa perhetapahtuma kerää yhteen aikuiset ja lapset. Arvioiden mukaan tapahtuma on houkutellut paikalle jopa 7000 kävijää.  Saarelaiset yritykset ja yhdistykset esittelevät toimintaansa omilla kojuillaan, ravintolat myyvät parasta katuruokaa ja esiintymislavalla on musiikkia ja mielenkiintoisia haastatteluja koko päivän ajan. Lapsille on monenlaista toimintaa temppuradoista poniratsastukseen ja vaatteet ja varusteet vaihtavat omistajaa suositulla kirpputorilla.

Ensimmäiset Lauttasaari-päivät Seura järjesti jo vuonna 1965 ja siitä lähtien saaren kotiseutupäiviä on järjestetty eri muotoisina kautta vuosikymmenten. On ollut näyttelyitä, nuorisotapahtumia, myyjäisiä ja erilaisia pääjuhlia. Suomi 100 -juhlavuodesta 2017 lähtien Lauttasaari-päivien päätapahtuma on ollut Katujuhla Tallbergin puistotiellä.

Lauttasaari-päivien viikonloppuna saarella on paljon muutakin ohjelmaa. Mitä enemmän Lauttasaari-päivien viikonloppuna saarella tapahtuu, sitä upeampana kotisaaremme asukkailleen esittäytyy. Lauttasaari-Seura kerää viikonlopun tapahtumat yhteen ja tiedottaa niistä yhteisesti Lauttasaari-lehdessä, verkkosivuillaan ja Facebookissa. Olethan yhteydessä, kun olet järjestämässä ohjelmaa Lauttasaari-päivien viikonlopuksi. (seura @ lauttasaari.fi )