Lauttasaari-Seura

Katujuhla ja Lauttasaari-päivät

Katujuhla 2021 on jouduttu perumaan.
Myyntipaikan jo lunastaneihin ollaan yhteydessä ja rahat palautetaan. Tiedustelut: tapahtumat@lauttasaari.fi

Tästä pääset lukemaan aiheesta jutun.

Lauttasaari-päivien Katujuhla on Lauttasaari-Seuran järjestämä vuosittainen asukastapahtuma aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Leppoisa perhetapahtuma kerää yhteen aikuiset ja lapset. Arvioiden mukaan tapahtuma on houkutellut paikalle jopa 7000 kävijää.  Saarelaiset yritykset ja yhdistykset esittelevät toimintaansa omilla kojuillaan, ravintolat myyvät parasta katuruokaa ja esiintymislavalla on musiikkia ja  muuta mielenkiintoista ohjelmaa koko päivän ajan. Lapsille ja nuorille on monenlaista toimintaa ja vaatteet ja varusteet vaihtavat omistajaa suositulla kirpputorilla.

Ensimmäiset Lauttasaari-päivät Seura järjesti jo vuonna 1965 ja siitä lähtien on saaren kotiseutupäiviä  järjestetty eri muotoisina kautta vuosikymmenten. On ollut näyttelyitä, nuorisotapahtumia, myyjäisiä ja erilaisia pääjuhlia. Suomi 100 -juhlavuodesta 2017 lähtien Lauttasaari-päivien päätapahtuma on ollut Katujuhla Tallbergin puistotiellä.

Lauttasaari-päivien viikonloppuna saarella on paljon muutakin ohjelmaa. Mitä enemmän saarella silloin tapahtuu, sitä upeampana kotisaaremme asukkailleen esittäytyy. Lauttasaari-Seura kerää viikonlopun tapahtumat yhteen ja tiedottaa niistä yhteisesti Lauttasaari-lehdessä, verkkosivuillaan ja Facebookissa. Olethan yhteydessä, jos olet järjestämässä ohjelmaa Lauttasaari-päivien viikonlopuksi. (tapahtumat @ lauttasaari.fi )