Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Veneiden koeajot Veneentekijäntiellä

4.6.2021 | 10:00 - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 5.6.2021

Kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille avautuu mahdollisuus päästä kokeilemaan merellä erilaisia veneitä, kun Suomalaisten venealan toimijoiden yhteiset koeajopäivät Suomiveneilee.fi järjestetään taas Veneentekijäntien rannassa pe ja la 4.–5.6. Koeajot alkavat molempina päivinä kello 10 ja jatkuvat iltakuuteen saakka. Ne ovat maksuttomia ja veneissä on aina osaava ammattilainen kipparina. Testattavana on yli 20 erilaista venettä pienistä perämoottoriveneistä purjeveneisiin.

Tapahtuman suunnittelussa huomioidaan erityisesti hygienia ja viranomaisten tarkennetut ohjeistukset. Veneentekijäntien yritysten ranta-alueille tehdään selkeät erilliset lohkot ja kulkureitit, jotta ihmiset voivat liikkua alueella sujuvasti ja ilman ruuhkia tai jonotusta. Yritysten henkilökunta ja järjestysmiehet myös varmistavat, että ruuhkia ei synny.

”Pidämme huolta siitä, että tapahtuma on mahdollisimman turvallinen myös koronakriisin aikaan. Suosittelemme, että veneiden koeajot suoritetaan perhekunnittain tai muussa omassa koronakuplassa”, toteaa Venealan keskusliiton toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo.

KP

Tiedot

Päivämäärä:
4.6.2021
Aika:
10:00 - 18:00