Lauttasaari-lehti

Lauttasaari-lehti on kerran viikossa ilmestyvä, vahvasti paikallinen kaupunginosalehti, joka kertoo mitä Lauttasaaressa tapahtuu. Se on sitoutumaton ja journalistisesti kunnianhimoinen. Se on tutkitusti pidetty ja luettu lehti: noin 80 prosenttia saaren aikuisista kertoo lukevansa Lauttasaari-lehteä. (Taloustutkimus Oy). Lauttasaari-lehteä julkaisee kaupunginosayhdistys Lauttasaari-Seura.

Lauttasaari-lehden vuosikerta on 45 lehteä vuonna 2023. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin, jolloin painettu lehti on jaossa lukuisissa noutopisteissä aamupäivästä alkaen. Lauttasaari-lehden digilehteen pääset tästä. Digilehti tarjoaa esimerkiksi linkit ilmoittajien verkkosivuille. Näköislehti ilmestyy Lehtiluukku.fi-palvelussa jo keskiviikkoisin aamuyöllä. Lehtiluukku toimii myös Lauttasaari-lehden arkistona. Lehtiluukusta voit myös veloituksetta tilata näköislehden sähköpostiisi. Lauttasaaren kotitalouksiin ja yrityksiin painettu lehti jaetaan Postin toimesta torstaisin.

Lauttasaari-Seura tarjoaa Lauttasaari-lehden luukkujakelun kaikille saarelaisille kotitalouksille ja yrityksille. Jakelu ostetaan Postilta, joka valitettavasti ei jaa lehteä luukkuihin, joissa on mainoskielto. Lauttasaari-lehden painosmäärä on noin  12 500.

Lehti ei ilmesty talvilomaviikolla 8 (22.2.) eikä kesäviikoilla 26-30.

Lehtiluukku.fi-palvelusta löytyy myös Lauttasaari-lehtien arkisto vuodesta 2014 alkaen.

Lataa tästä mediakortti 2023 Lauttasaari-lehti ja lauttasaari fi

Lataa tästä Lauttasaari-lehden ilmestymis- ja aineistopäivät 2023

Päätoimittaja Pete Suhonen
p. 040 5227 266
paatoimittaja@lauttasaari.fi

Toimitus:
lehti@lauttasaari.fi

Ilmoitusmyynti ja -sopimukset, jakeluasiat, lehtitilaukset
Nina Wohlman
p. 050 591 6466
seura@lauttasaari.fi

Toimituksen osoite
Lauttasaari-lehti
Kauppaneuvoksentie 18
00200 Helsinki