Lauttasaari-Seuran hallitus 2022

 

1. Nina Lukkari, puheenjohtaja

Olen 43-vuotias ja asun Tiirasaarentiellä. Olen Client Services Partner, koulutukseni MBA. Rakkain harrastukseni on monipuolinen liikunta. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että pitäisimme parempaa huolta ympäristömme puhtaudesta ja siisteydestä. Kävelyllä kerään aina matkan varrelta löytyviä roskia. Parasta saarella ovat tapahtumat, kokoontumiset ja tilaisuudet. Ne edistävät yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä.

2. Sanna Rintala, varapuheenjohtaja

Olen 33-vuotias ja kotikatuni on Isokaari. Ammatiltani olen musiikkikouluyrittäjä, koulutukseltani musiikin maisteri. Rakkain harrastukseni on mökkeily perheeni kanssa. Kasvatukseen ja koulutukseen liittyvät asiat kiinnostavat minua, joten niihin haluan myös saarella vaikuttaa. Parasta täällä ovat ihmiset ja lähipalvelut.

3. Leena Puolimatka

Työurani viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana on nyt pulkassa. Vattuniemenrannasta on ilo lähteä saaren luontopoluille. Liikunta onkin hyvinvointini edellytys. Haasteeksi koen ihmisten aktivoinnin pandemian aiheuttamasta lamaannuksesta, luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen ja kiertotalouden edistämisen. Hyvää kannattaa aina korostaa, viedä eteenpäin yhteisöllisyyttä ja ohjattuja matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia.

4. Leena von Hertzen

Olen 67-vuotias dosentti. Asun Vaskiniementiellä, mutta syntyperäisenä saarelaisena olen ehtinyt asua täällä jo monessa eri paikassa. Harrastan liikuntaa, luontoa ja lukemista. Harmittavana asiana olen huomannut yhä lisääntyvät töhryt joka puolella. Parasta saarella taas on yhteisöllisyys, auttavaiset ihmiset, rantaraitit ja luonto tietenkin. Kiitoksen ansaitsee myös mainio metro.

5. Jukka Tulkki

Olen 75-vuotias tutkijakoulutettu arkkitehti Pohjoiskaarelta. Harrastan kuvataiteita, nyt muotokuvia. Harrastuksiin kuuluu tähtitaivas ratalaskelmineen auringon, kuun ja planeettojen osalta ääritarkkuudella. Kesäaikaan jätehuolto tarvitsee piknikin vuoksi lisää roskasäiliöitä. Saarellamme parasta on luonto, fauna ja rantatiestö, Särkiniemi odottaa myös palveluja.

6. Ville Elomaa

Olen 51-vuotias Isokaaren asukki. Ammatiltani olen it-konsultti, koulutukseltani filosofian maisteri. Rakkain harrastukseni on urkujen soitto. Hallituksessa ollessani haluan vaikuttaa typeriin rakennusprojekteihin, kuten Länsiväylän bulevardisointiin. Parasta täällä on luonto ja kaikin tavoin mukava asuinympäristö.

7. Tuula Meres-Wuori

Olen 74-vuotias ja asun Vattuniemenkadulla. Ammatiltani olen kehittämispäällikkö, koulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, musiikkia, kulttuuria ja yhdistystoimintaa. Haluan vaikuttaa saaren ylimitoitettuun rakentamiseen, luonnon tuhoamiseen ja töhrimiseen. Parasta saarella on yhteisöllisyys, vireä toiminta, ystävällisyys ja merellisyys.

8. Mikko Eräkangas

Olen 71-vuotias ja asun Elosalamantiellä. Olen arkkitehtisuunnittelija ja pastori. Ennen koronaa matkustelimme paljon vaimoni kanssa. Nyt kävelemme koiramme kanssa luontoa ihaillen ja elämää funtsaten. Pahinta saarella on liian tiivis rakentaminen ja puistojen tuhoaminen, parasta rantojen ja niiden kallioiden kauneus.

9. Henrika Zilliacus-Tikkanen

Jag är en 65-årig pensionerad universitetslektor i journalistik Jag är en 65-årig pensionerad universitetslektor i journalistik (Helsingfors universitet). Jag bor på Parksvängen. Mina fritidsintressen är körsång, historia och trädgårdsskötsel. Min uppgift i styrelsen är att öka svenskans synlighet på Drumsö. Naturen och gemenskapen i närmiljön är det bästa på Drumsö, jag vill gärna bevara naturen och bidra till att utveckla gemenskapen ytterligare.

10. Eero-J Ahonala

Olen 73-vuotias ja asun Haahkatiellä. Ammatiltani olen tuottaja. Rakkain harrastukseni on työni. Seuran hallituksessa haluan vaikuttaa siihen, että saarelle perustettaisiin Lauttasaari-talo. Parasta täällä ovat rantatie, meri, kalliot ja hiiripöllöt.

11. Anne Laakso

Olen yrittäjä ja hallitusammattilainen, koulutukseltani kauppatieteinen maisteri. Koirat ja avantouinti saavat työasiat pois mielestä ja normaaliaikoina käyn ahkerasti konserteissa, kaikkea klassisesta metalliin. Saarella huolestuttaa viheralueiden jatkuva kutistuminen ja meren tilanne. Parasta täällä on luonto ja meri. Koirien kanssa voi lähteä lenkille moneen eri suuntaan ja eri reittejä, ei tarvitse kiertää aina samaa puistoa ympäri.

Varajäsenet

Leena Juntunen

Niklas Koskimies

Aino Antin