Lauttasaari-Seura

Lauttasaari-Seuran hallitus 2020

Hallituksen jäsenet Henrika Ziliacus-Tikkanen, Ville Elomaa, Juha Beurling-Pomoell, Tuula Meres-Wuori, Jukka Tulkki ja Mikko Eräkangas toivottavat kiinnostuneet mukaan Seuran toimintaan, kuten työryhmiin ja projekteihin. (Kuva: Katja Pesonen)

 

Juha Beurling-Pomoell, puheenjohtaja

Olen 39-vuotias Kuluttajaliiton pääsihteeri. Harrastan lenkkeilyä, kuntosalia ja uintia. Olen ollut vuodesta 2019 alkaen hallituksessa ja Seuran puheenjohtajana. Sitä ennen vuonna 2018 olin kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmän jäsen.

Nina Lukkari, varapuheenjohtaja

Olen 41-vuotias liiketoiminnanjohtaja. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, ja toimin myös vapaa-ajalla ryhmäliikuntaohjaajana. Nyt alkaa viides vuoteni hallituksessa. Olen ollut vuosina 20016, 2017 ja 2018 varapuheenjohtajana ja niin myös tänä vuonna.

Leena von Hertzen

Olen lääketieteellisen mikrobiologian dosentti, 65- vuotias syntyperäinen saarelainen. Harrastuksista tärkeimpänä liikunta: tanssia, Pyrkän jumppaa, punttisalia, kesällä hyötyliikuntaa luonnossa. Hallituksen lisäksi olen myös Seuran sote-työryhmän jäsen.

Henrika Ziliacus-Tikkanen

Jag är en 63-årig universitetslektor i journalistik vid Helsingfors universitet. Mina fritidsintressen är körsång, historia och trädgårdsskötsel. Jag har varit medlem i Sällskapets styrelse åren 2001-08, och ordförande år 2008. År 2004 var jag chefredaktör för Drumsötidningen under ett halvår. I styrelsen kommer jag att ansvara för den nya svenska gruppen.

Ville Elomaa

Olen 49-vuotias it-konsultti. Harrastan historiaa ja urkujen soittoa. Olin aikoinaan 15 vuotta Seuran hallituksessa, josta usean vuoden puheenjohtajana. Muutaman välivuoden jälkeen tulin takaisin hallitukseen. Olen myös Seuran historiatyöryhmän puheenjohtaja.

Jukka Tulkki

Olen Jukka Tulkki, 73-vuotias arkkitehti. Harrastuksiani ovat akryyli- ja öljyvärimaalaus, matemaattinen tähtitiede sekä päivittäinen reipas kuntokävely. Olen hallituksessa viidettä kautta ja pitkäaikainen kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmän jäsen.

Mikko Eräkangas

Olen 69-vuotias arkkitehtisuunnittelija ja pastori. Harrastan muun muassa matkailua ja ulkoilua koiran kanssa. Olen myös kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmän jäsen.

Katariina Aaltonen

Olen 30-vuotias it-konsultti. Harrastan partiota ja vesillä, lumilla ja luonnossa liikkumista. Lisäksi ulkoilen koiran kanssa ja luen Lauttasaari-Seurankin harrastukseksi. Seuran hallituksessa olen ollut vuodesta 2015.

Tuula Meres-Wuori

Olen 72-vuotias ja jäin eläkkeelle Helsingin yliopiston kehittämispäällikön tehtävistä. Toimin nyt nuorten akateemisten mentorina sekä seniorien tukena. Harrastan aktiivisesti monipuolista järjestötoimintaa, liikuntaa, kulttuuria ja kuorolaulua. Tämä on kolmas vuoteni hallituksessa. Tänä vuonna vastuullani on jäsenhankinta.

Niklas Koskimies

Olen 40-vuotias yrittäjä, ekonomi ja juristi. Harrastan laulua, purjehdusta ja uintia. Olen seuran hallituksessa nyt kolmatta vuotta.

Leena Juntunen

Olen metsäteollisuuden parissa työskentelevä 37-vuotias controller. Harrastan työmatkapyöräilyä, lenkkeilyä, kuntopiiriä ja joogaa tilaisuuden tullen. Tämä on kolmas vuoteni hallituksessa. Olen myös päiväkoti- ja koulutyöryhmän puheenjohtaja.

Lauttasaari-Seuran hallituksen varajäsenet ovat Yvonne Wilén, Niina Oksanen ja Marjukka Andersson.