Lauttasaari-Seuran hallitus 2023

 

1. Nina Lukkari, puheenjohtaja

Olen 44-vuotias ja asun Tiirasaarentiellä. Olen Client Services Partner, koulutukseni MBA. Rakkain harrastukseni on monipuolinen liikunta. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että pitäisimme parempaa huolta ympäristömme puhtaudesta ja siisteydestä. Kävelyllä kerään aina matkan varrelta löytyviä roskia. Perheemme koiranpentu lisää hyötyliikunnan määrää. Parasta saarella ovat tapahtumat, kokoontumiset ja tilaisuudet. Ne edistävät yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä.

2. Ville Elomaa, varapuheenjohtaja

Olen 52-vuotias Isokaaren asukki. Ammatiltani olen it-konsultti, koulutukseltani filosofian maisteri. Rakkain harrastukseni on urkujen soitto. Hallituksessa ollessani haluan vaikuttaa typeriin rakennusprojekteihin, kuten Länsiväylän bulevardisointiin. Parasta täällä on luonto ja kaikin tavoin mukava asuinympäristö. Toimin seuran historiatyöryhmän puheenjohtajana ja olen mukana kulttuurityöryhmässä.

3. Leena Puolimatka

Työurani viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana on nyt pulkassa. Vattuniemenrannasta on ilo lähteä saaren luontopoluille. Liikunta onkin hyvinvointini edellytys. Haasteeksi koen ihmisten aktivoinnin pandemian aiheuttamasta lamaannuksesta, luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen ja kiertotalouden edistämisen. Hyvää kannattaa aina korostaa, viedä eteenpäin yhteisöllisyyttä ja ohjattuja matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia. Haluan myös kannustaa saaren asukkaita käyttämään saaren monipuolisia palveluja.

4. Leena von Hertzen

Olen 68-vuotias dosentti. Asun Vaskiniementiellä, mutta syntyperäisenä saarelaisena olen ehtinyt asua täällä jo monessa eri paikassa. Harrastan liikuntaa, luontoa ja lukemista. Harmittavana asiana olen huomannut yhä lisääntyvät töhryt joka puolella. Parasta saarella taas on yhteisöllisyys, auttavaiset ihmiset, rantaraitit ja luonto tietenkin. Kiitoksen ansaitsee myös mainio metro. Toimin seuran historiatyöryhmässä.

5. Sanna Rintala

Olen 34-vuotias ja kotikatuni on Isokaari. Ammatiltani olen musiikkikouluyrittäjä, koulutukseltani musiikin maisteri. Rakkain harrastukseni on mökkeily perheeni kanssa. Kasvatukseen ja koulutukseen liittyvät asiat kiinnostavat minua, joten niihin haluan myös saarella vaikuttaa. Parasta täällä ovat ihmiset ja lähipalvelut. Teen mielelläni töitä hiilineutraalin Lauttasaaren eteen ja lisäksi olen seuran päiväkoti- ja koulutyöryhmän puheenjohtaja.

6. Juha Winter

Olen 42-vuotias tekniikan lisensiaatti ja palvelujohtaja korkean teknologian markkinatutkimuksen alalta. Olen asunut Lauttasaaresa vuodesta 2001. Harrastan musiikkia ja likkuntaa monipuolisesti. Haluan tehdä Lauttasaari-Seurasta helpommin lähestyttävän erityisesti nuorten aikuisten ja lapsiperheiden keskuudessa sekä kehittää Seuran suhteita paikallisiin yrityksiin saarelaisten hyväksi.

7. Ali Tikkala

Olen 61-vuotias Kiviaidankadun K-Supermaket kauppias. Asun Kuusisaaressa ja harrastan koiranäyttelyiät ja kesällä golfia. Pidän tärkeänä Vattuniemen keskustan asemakaavaa ja toivon sen etenevän pian. Olen Vuoden lauttasaarelainen 2021.

8. Mikko Eräkangas

Olen 72-vuotias ja asun Elosalamantiellä. Olen arkkitehtisuunnittelija ja pastori. Ennen koronaa matkustelimme paljon vaimoni kanssa. Nyt kävelemme koiramme kanssa luontoa ihaillen ja elämää funtsaten. Pahinta saarella on liian tiivis rakentaminen ja puistojen tuhoaminen, parasta rantojen ja niiden kallioiden kauneus.

9. Henrika Zilliacus-Tikkanen

Jag är en 66-årig pensionerad universitetslektor i journalistik (Helsingfors universitet). Jag bor på Parksvängen. Mina fritidsintressen är körsång, historia och trädgårdsskötsel. Min uppgift i styrelsen är att öka svenskans synlighet på Drumsö. Naturen och gemenskapen i närmiljön är det bästa på Drumsö, jag vill gärna bevara naturen och bidra till att utveckla gemenskapen ytterligare.

10. Eero-J Ahonala

Olen 74-vuotias ja asun Haahkatiellä. Ammatiltani olen tuottaja. Rakkain harrastukseni on työni. Seuran hallituksessa haluan vaikuttaa siihen, että saarelle perustettaisiin Lauttasaari-talo. Parasta täällä ovat rantatie, meri, kalliot ja hiiripöllöt.

11. Anne Laakso

Olen yrittäjä ja hallitusammattilainen, koulutukseltani kauppatieteinen maisteri. Koirat ja avantouinti saavat työasiat pois mielestä ja normaaliaikoina käyn ahkerasti konserteissa, kaikkea klassisesta metalliin. Saarella huolestuttaa viheralueiden jatkuva kutistuminen ja meren tilanne. Parasta täällä on luonto ja meri. Koirien kanssa voi lähteä lenkille moneen eri suuntaan ja eri reittejä, ei tarvitse kiertää aina samaa puistoa ympäri.

Varajäsenet

Niklas Koskimies

Velipekka Nummikoski

Aino Antin

Tuula Meres-Wuori

Jukka Tulkki