Lauttasaari-Seura

Lauttasaari-Seuran hallitus 2019

Puheenjohtaja Juha Beurling
Olen 38-vuotias Kuluttajaliiton pääsihteeri. Harrastan monipuolista liikuntaa ja vapaaehtoistoimintaa. Aloitin vuoden alussa seuran hallituksen puheenjohtajana. Liikenne- ja kaavatyöryhmässä olin vuonna 2018.

Varapuheenjohtaja Nina Lukkari
Olen 40-vuotias liiketoiminnanjohtaja. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, ja toimin myös vapaa-ajalla ryhmäliikuntaohjaajana. Nyt alkaa neljäs vuoteni hallituksessa. Olen ollut vuosina 20016 ja 2017 varapuheenjohtaja ja niin olen myös tänä vuonna. Olen lisäksi viestintätyöryhmän puheenjohtaja.

Jäsenet

Niklas Koskimies
Täytän maaliskuussa 40 vuotta. Ammatiltani olen yrittäjä, ekonomi ja juristi. Harrastan laulua, purjehdusta ja uintia. Olen seuran hallituksessa nyt kolmatta vuotta.

Niina Oksanen
Olen 43-vuotias ja työskentelen OP ryhmässä vakuutusliiketoiminnassa. Yhdistystoiminnan lisäksi harrastan monipuolista liikuntaa ja juoksu on lähinnä sydäntäni. Olen kolmatta vuotta seuran hallituksessa.

Jukka Tulkki
Olen 72-vuotias arkkitehti. Työelämässä olin suunnittelijana, rakennuttajana, opiston opettajana, eläkkeelle jäin valtioneuvostosta asiantuntijatehtävistä. Harrastan muotokuva- ja maisemamaalausta sekä tähtitiedettä. Seuran hallituksessa olen neljättä kautta ja kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmässä.

Katariina Aaltonen
Olen 30-vuotias it-järjestelmien parissa työskentelevä ratkaisukonsultti. Harrastan partiota sekä monipuolista ulkoliikuntaa. Olen viidettä vuotta seuran hallituksessa ja mukana seuran viestintätyöryhmässä.

Mikko Eräkangas
Olen 68-vuotias ja arkkitehtuuri-suunnittelija, Vapaakirkon pastori ja tulkki. Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, lukemista, matkustelua ja musiikkia eri muodoissa. Hallituksessa olen toista kautta kuin myös kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmässä.

Leena Juntunen
Olen metsäteollisuuden parissa työskentelevä 36-vuotias controller. Harrastan työmatkapyöräilyä, lenkkeilyä, kuntopiiriä ja joogaa tilaisuuden tullen. Tämä on toinen vuoteni hallituksessa. Olen myös päiväkoti- ja koulutyöryhmän puheenjohtaja.

Kari Varkila
Olen 62-vuotias lääkäri, liikkeenjohdon konsultti ja hallitusammattilainen sekä yrittäjä. Harrastan suunnistusta, kalliokiipeilyä, luonto- ja maisemakuvausta sekä mindfullnessia.  Olen ensimmäistä vuotta seuran hallituksessa ja sote-työryhmän puheenjohtaja.

Ari Kajander
Olen 61-vuotias kello- ja kulta-alan yrittäjä. Harrastan musiikkia, mökkeilyä ja kalastusta. Olen ollut seuran hallituksessa vuodesta 2013 ja tänä vuonna tapahtumatyöryhmässä.

Tuula Meres-Wuori
Olen 71-vuotias ja jäin eläkkeelle Helsingin yliopiston kehittämispäällikön tehtävistä. Toimin nyt nuorten akateemisten mentorina sekä seniorien tukena. Harrastan aktiivisesti monipuolista järjestötoimintaa, liikuntaa, kulttuuria ja kuorolaulua. Tämä on toinen vuoteni hallituksessa, jossa toimin katujuhlien ja siivoustalkoiden työryhmissä.

Varajäsenet

Yvonne Wilén
Olen 47-vuotias johdon assistentti. Harrastan lukemista sekä liikuntaa, mieluiten ulkona Crossnaturen kanssa. Olen ensimmäistä vuotta hallituksessa ja varajäsenenä. Olen mukana myös päiväkoti- ja koulutyöryhmässä.

Marjukka Andersson
Olen 60-vuotias Lauttasaaren seurakunnan musiikista vastaava kirkkomuusikko ja musiikkineuvos. Työni ja harrastukseni käyvät käsi kädessä. Musiikin lisäksi harrastan lukemista. Olen ollut kaksi kautta seuran hallituksen varsinaisena jäsenenä, nyt toista vuotta varajäsenenä.