Lauttasaari-Seura

Lauttasaari-Seuran hallitus 2021

 

1. Nina Lukkari, puheenjohtaja

Olen 42-vuotias liiketoiminnanjohtaja. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, ja toimin vapaa-ajalla ryhmäliikuntaohjaajana. Nyt alkaa kuudes vuoteni hallituksessa. Olen ollut vuosina 2016-2020 varapuheenjohtajana ja tänä vuonna puheenjohtaja.

2. Juha Beurling-Pomoell, varapuheenjohtaja

Olen 40-vuotias pääsihteeri. Lähdin aikoinani Seuraan tekemään saarelle vaakunaa ja painotin tutkittua tietoa saaren edunvalvonnassa Lauttasaari-barometrin kautta. Olin myös ideoimassa ruotsinkielistä toimintaa. Seuran puheenjohtajana olen ollut vuosina 2019-2020 ja tänä vuonna varapuheenjohtajana.

3. Mikko Eräkangas

Olen 70-vuotias arkkitehtisuunnittelija sekä pastori. Perheeseeni kuuluu rakkaan vaimoni lisäksi nyt vielä pieni mäyräkoira Tikva. Harrastuksiani ovat koiran ulkoiluttamisen lisäksi matkailu eli nykyisin mökkeily ja kaikenlaisen urheilun seuraaminen. Lauttasaari-Seuran hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2018.  Vastaan nykyään strategiaprojekteista ja olen myös kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmän jäsen.

4. Leena Juntunen

Olen 38-vuotias controller, töissä talouden parissa metsäteollisuudessa. Olen ollut seurassa neljä vuotta ja kolme niistä hallituksessa, nykyisin päiväkoti ja koulutyöryhmän puheenjohtaja. Harrastan lenkkeilyä ja mökkeilyä. Perheeseen kuuluu kolme lasta sekä koira. Olen asunut Lauttasaaressa koko ikäni muutamaa ulkomailla vietettyä vuotta lukuun ottamatta.

5. Tuula Meres-Wuori

Olen 73-vuotias ja jäin eläkkeelle Helsingin yliopiston kehittämispäällikön tehtävistä vuonna 2015. Nyt toimin nuorten akateemisten mentorina sekä senioritoiminnassa kehittämistehtävissä. Harrastan aktiivisesti monipuolista järjestötoimintaa, liikuntaa, kulttuuria ja kuorolaulua. Tämä on neljäs vuoteni hallituksessa. Tänä vuonna vastuullani on jäsenhankinta.

6. Henrika Zilliacus-Tikkanen

Jag är en 64-årig universitetslektor i journalistik vid Helsingfors universitet. Mina fritidsintressen är körsång, historia och trädgårdsskötsel. Jag har varit medlem i Sällskapets styrelse åren 2001-08, och ordförande år 2008. År 2004 var jag chefredaktör för Drumsötidningen under ett halvår. I styrelsen ansvarar jag för den svenska gruppen.

7. Jukka Tulkki

Olen 74-vuotias arkkitehti, tutkijakoulutettu. Jatkokoulutusta löytyy myös kaavoituksesta ja korjausrakentamisesta. Harrastan kuvataiteita, tähtitaivaan havainnointia ja ratamatematiikkaa. Päivittäinen kuntokävely kuuluu säännölliseen ohjelmaani. Olen hallituksessa kuudetta vuotta ja pitkäaikainen kaavoitus-, ympäristö- ja liikennetyöryhmän jäsen.

8. Ville Elomaa

Olen 49-vuotias it-konsultti. Harrastan historiaa ja urkujen soittoa. Olin aikoinaan 15 vuotta Seuran hallituksessa, josta usean vuoden puheenjohtajana. Muutaman välivuoden jälkeen tulin takaisin hallitukseen. Olen myös Seuran historiatyöryhmän puheenjohtaja.

9. Leena von Hertzen

Olen 65-vuotias lääketieteellisen mikrobiologian dosentti, syntyperäinen saarelainen. Harrastuksista tärkeimpänä on liikunta: tanssia, Pyrkän jumppaa, punttisalia, kesällä hyötyliikuntaa luonnossa. Hallituksen lisäksi olen myös Seuran sote-työryhmän jäsen.

 

Varajäsenet

Katariina Aaltonen

Niklas Koskimies

Aino Antin