Lauttasaari-Seura

Tätä on Lauttasaari-Seuran taloyhtiöjäsenyys

Lauttasaari muuttuu nopeasti, saari on yksi Helsingin kasvun painopistealueita.

Lauttasaarelaisissa taloyhtiössä on hyödyllistä tietää, mitä lähiympäristössä tapahtuu tai on suunniteltu tapahtuvaksi.

Lauttasaari-Seuran taloyhtiöjäsenyys tuo työkaluja taloyhtiön strategiseen kehittämiseen. Jäsenyys on jokaisen lauttasaarelaisessa taloyhtiössä asuvan etu.

Taloyhtiöjäsenyys oikeuttaa info- ja verkottumistilaisuuksiin, joissa Lauttasaari-Seura jakaa Lauttasaaren kaupunkiympäristön muuttumiseen ja kehittymiseen liittyvää ajankohtaista tietoa, ja Seuran kumppanit kertovat taloyhtiöille suunnatuista uusista kiinnostavista palveluista sekä rahanarvoisista eduista taloyhtiöjäsenille.

Ensimmäinen jäsenilta on keskiviikkona 27.10. kello 17. Puhumassa muiden muassa Helenin kehityspäällikkö Jouni Kivirinne (Maalämpö ja aurinkoenergia – tapauksia Lauttasaaresta), kaupunkiympäristölautakunnan varajäsen ja Lauttasaari-Seuran kaupunkiympäristötyöryhmän puheenjohtaja Katri Penttinen (Mitä Lauttasaareen suunnitellaan nyt, entä seuraavaksi?). Asiaa myös putkiremonteista.

Tiedot tilaisuuden paikasta ja järjestelyistä kerrotaan jäsenille myöhemmin.

Taloyhtiöjäsenyyden hinta (kalenterivuosi)
1-10 asuntoa 50€
11-20 asuntoa 100€
yli 20 asuntoa 150€

Tervetuloa mukaan jo ensimmäiseen jäseniltaan liittymällä jäseneksi!

Lauttasaari-Seuran yhteistyökumppanina toimii Helen, jonka kautta Lauttasaari-Seuran jäsenillä on mahdollisuus saada konkreettisia etuja. Tutustu Helenin Lauttasaari-portaaliin.

Katso myös tallenne taloyhtiöjäsenyyden lanseeraustilaisuudesta.

Tilaisuudessa esityt materiaalit luettavissa oheisten linkkien kautta: