Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule joulu kultainen

21.12.2019 | 18:00 - 19:30

25€

Tule joulu kultainen -konserteissa tunnelmoivat upea, monilta konserttiestradeilta tutut solistit Milana Misic ja Hannu Lehtonen. Solistit virittäytyvät aitoon ja herkkään joulun tunnelmaan kauniissa kirkkosaleissa ja tuovat joulun kuulijoiden sydämiin.

– Odotan aina loppuvuodesta, että pääsen kirkkoihin laulamaan, joulukirkkojen tunnelma on jotenkin käsin kosketeltava. Joululaulujen laulaminen tuo itsellekin joulutunnelmaa ja valmistautumista joulun rauhaan, tunnelmoi Milana.

Nimikkokappale synnyttää monissa kuulijoissa muistoja lapsuudesta.

– Tule joulu kultainen on yksi hienoimpia joululauluja. Olen itse myös laulanut kappaleen omalle Joulu-levylleni. Se on ensi kertaa 60-luvulla tuotettu kappale, sittemmin yhdeksi rakastetuimmaksi joululauluksi noussut laulu. Joku voi muistaa, että kyseessä on alun perin mainoskappaleeksi tehty laulu, kertoo Hannu Lehtonen.

– Ohjelmassa kuullaan hieno kattaus kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös uudempia. Saksofonin soittoakin konsertissa kuullaan. Duettoja on myös, mm. Taivas sylissäni -kappaleessa soitan fonia ja Milana laulaa, pohtii Hannu konsertin sisällöstä.

”Vaikka onkin kaukainen, Satain vuotten takainen, Silti aina läheinen – Tule joulu kultainen!”

Lippu.fi, sekä R-kioskit kautta maan
Ticketmaster, liput 25 € + palv.maksut.
Ovimyynti tuntia ennen, mikäli tilaisuus ei ole loppunmyyty.

Tiedot

Päivämäärä:
21.12.2019
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
25€
Kotisivu:
https://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/tule-joulu-kultainen/

Tapahtumapaikka

Lauttasaaren kirkko

Muut

Nimi
MagnumLive
Sähköposti
vesa.puukari@magnumlive.fi