Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalimatka Afrikkaan, Kolumbiaan ja makujen maailmaan – oppaina tietokirjailijat

9.12.2020 | 18:00 - 19:00

Vapaa

Koronan vuoksi ulkomaanmatkat on peruttu, ja perinteinen mummolan joulukin on vaarassa. Eipä hätää: virtuaaliselle matkalle eri puolille Afrikkaa, Kolumbiaan ja makujen maailman pääsee ilmaiseksi keskiviikkona 9.12. – ja matkaoppaina toimivat tietokirjailijat. Lauttasaarelaiset tietokirjailijat Anni Valtonen, Sanna Autere ja Pasi Nokelainen haluavat helpottaa kaukokaipuuta järjestämällä tunnin mittaisen tietokirjallisuusiltaman.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa yleisö viedään eri puolille Afrikkaa, Kolumbiaa ja kasvisruokien herkulliseen maailmaa kirjojen teemojen mukaisesti. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus kysyä kirjoista ja niiden taustoista:

– Nokelaisen (ja Esa Salmisen) kirja Afrikan valloittajat kertoo suomalaisten yrittäjien kokemuksista mm. Nigeriassa, Keniassa ja Etiopiassa. Alexander Stubb on toteaa kirjasta kirjoittamassa suosituksessaan mm “suosittelevansa (sitä) jokaiseisella, joka haluaa ymmärtää Afrikan potentiaalin”.
– Valtosen teos Elämäni Kolumbia on omaelämäkerrallinen sukellus Kolumbiaan, josta tuli vuosien varrella hänen toinen kotimaansa. Valtonen tarkastelee kirjassaan maata suomalaisena naisena, toimittajana, vaimona, miniänä ja kahden kolumbialais-suomalaisen lapsen äitinä.

– Autereen (ja Sanna Peurakosken) Vegesato!-kirja todistaa, että ihanista kasviksista riittää kokattavaa vuoden ympäri.  Kotimaisten herkkujen lisäksi kirjaan on koottu parhaita reseptejä Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta.

Tilaisuudessa kirjoja voi ostaa itselleen tai lahjaksi selvästi tavanomaista halvemmalla ja tekijöiden omistuskirjoituksen kera.  Tilaisuus järjestetään verkossa Zoom-alustalla: https://zoom.us/j/99989219554

Tiedot

Päivämäärä:
9.12.2020
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
https://zoom.us/j/99989219554

Muut

Nimi
Pasi Nokelainen
Sähköposti
pasi.e.nokelainen@gmail.com