OmaStadi kutsuu – Nyt alkaa kehittäminen

Lauttasaareen kaivataan muun muassa asukastaloa.

OmaStadin ehdotuksista on valittu 32 Lauttasaaresta yhteiskehittämisvaiheeseen. Seuraavassa vaiheessa ideoista kehitetään äänestyskelpoisia ehdotuksia omastadi.hel.fi-sivustolla ja Alueraksa-työpajoissa kaupunkilaisten ja kaupungin asiantuntijoiden yhteistyössä. Useat samankaltaiset ideat yhdistellään ja hiotaan yhdeksi toimivaksi ehdotukseksi, joka etenee lopulta äänestykseen.

Alueraksoille voivat osallistua kaikki samalle alueelle jatkoon hyväksyttyjä ideoita jättäneet kaupunkilaiset. Ne järjestetään verkkotilaisuuksina, joihin voi jo nyt ilmoittautua omastadi-sivustolla. Lauttasaari kuuluu eteläiseen suurpiiriin ja sen työpaja pidetään 27. tammikuuta kello 17.30–19.30. Koko Helsingin työpaja on 28. tammikuuta kello 17.30–19.30. Alueraksoille ei kuitenkaan tarvitse osallistua vaan ideoita voi myös tehdä osoitteessa omastadi.hel.fi.

Alueraksojen jälkeen yhteiskehittäminen jatkuu OmaStadi-sivustolla, pienemmissä työryhmissä ja maaliskuussa järjestettävillä teemaraksoilla. Niistä tulevat aikataulut lähempänä.

KP