Dickenin edustusjoukkueille uudet päävalmentajat

Dickenin uudet päävalmentajat: Ken Sirenius ja Thomas Lindström.

Lauttasaarelaisen käsipalloseuran Dickenin naisten ja miesten edustusjoukkueiden päävalmentajat vaihtuvat kauden päätyttyä. Kolme ja puoli kautta naisten joukkuetta menestyksekkäästi luotsannut Ken Sirenius siirtyy miesten päävalmentajaksi. Naisten uusi valmentaja on Thomas Lindström, Dickenin oma kasvatti.

”Olen todella innoissani tämän uuden haasteen edessä. Dickenin naisten joukkue on viime vuodet kuulunut sarjan kärkeen ja siellä olisi luonnollisesti tarkoitus pysyä”, toteaa Lindström.

Peräti 12 kautta miesten edustusjoukkuetta valmentanut Björn Monnberg siirtyy sivuun valmentamisesta valmennettuaan miesten edustusjoukkuetta peräti 12 kautta.

”Koen että tarvitsen hetken aikaa palautuakseni tästä pitkästä rupeamasta. 12 kautta on pitkä aika mihin tahansa työhön, etenkin päävalmentajana toimimisesta. Koen että nyt on oikea hetki siirtyä sivuun”, hän kuittaa.

”Björn Monnberg on tehnyt miesten joukkueen kanssa monet vuodet hyvää työtä ja on kunnia saada mahdollisuus sen työn jatkamiseen”, Sirenius sanoo.

KP