Ehdota vuoden 2018 lauttasaarelaista!

Vuoden lauttasaarelaiseksi valitaan henkilö, joka aktiivisella toiminnallaan on vaikuttanut positiivisesti Lauttasaaren ja lauttasaarelaisten elämään. Haemme ihmistä, joka toiminnallaan on esimerkiksi lisännyt yhteisöllisyyttä saarella, toiminut epäkohtien poistamiseksi tai muutoin edistänyt viihtyisyyttä ja hyvinvointia saarellamme. Valittavan tulee ensisijaisesti asua saarella, mutta se ei ole ehdoton vaatimus.

Saarelaisia pyydetään ehdottamaan sopivaksi katsomiaan henkilöitä. Ehdotuksessa tulee olla vakuuttava perustelu ja kuvaus siitä, miten ko. henkilö on toiminut. Valinnan tekee Lauttasaari-Seuran hallitus. Valintaperusteena ei ole ehdokkaan saama kannatusten määrä. Valittu henkilö ei voi olla Seuran työntekijä eikä sen hallituksen tai työryhmien jäsen.

Vuoden lauttasaarelainen julkistetaan perinteisessä Lauttasaaren Itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2018. Ehdotukset tulee lähettää tiistaihin 6.11. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen seura @ lauttasaari.fi tai postitse osoitteeseen Kauppaneuvoksentie 18, 00200 Helsinki.