Kuka on tehnyt saaresta paremman paikan? Ehdota vuoden 2019 lauttasaarelaista!

Kuka on vuoden 2019 lauttasaarelainen? Edellisvuosina on palkittu Silja Lindblad, Juha Laaksonen, Henrik Wilenius ja Päivi Litmanen-Peitsala.

On aika etsiä vuoden 2019 lauttasaarelainen! Vuoden lauttasaarelaiseksi valitaan henkilö, joka aktiivisella toiminnallaan on vaikuttanut positiivisesti Lauttasaaren ja lauttasaarelaisten elämään, lisännyt yhteisöllisyyttä saarella, toiminut epäkohtien poistamiseksi tai muutoin edistänyt viihtyisyyttä ja hyvinvointia saarellamme. Valittavan tulee ensisijaisesti asua saarella, mutta se ei ole ehdoton vaatimus.

Ehdota siis sopivaksi katsomaasi henkilöä. Ehdotuksessa tulee olla vakuuttava perustelu ja kuvaus siitä, miten kyseinen henkilö on toiminut. Valinnan tekee Lauttasaari-Seuran hallitus. Valintaperusteena ei ole ehdokkaan saama kannatusten määrä. Valittu henkilö ei voi olla Seuran työntekijä eikä sen hallituksen tai työryhmien jäsen. Aikaisempina vuosina vuoden lauttasaarelaiseksi on valittu muun muassa Pyrkän kentänhoitaja Aimo Melleri, saariaktiivi Päivi Litmanen-Peitsala, luontotoimittaja ja kirjailija Juha Laaksonen, Reko-lähiruokaringin saarelle tuonut Silja Lindblad ja Lauttasaaren senioritalon puuhapete Henrik Wilenius.

Vuoden lauttasaarelainen julkistetaan Lauttasaari-päivien katujuhlassa 7. syyskuuta. Ehdotukset tulee lähettää 28. heinäkuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen seura @ lauttasaari.fi tai postitse osoitteeseen Kauppaneuvoksentie 18, 00200 Helsinki. KP