Harjakaiset Vattuniemessä

Jarmo Raveala ja Kimmo Alaharju nostivat maljan uudelle koululle. (Kuva: Katja Pesonen)

Vattuniemen uuden koulun harjannostajaisia vietettiin iloisissa tunnelmissa torstaina 25. huhtikuuta. Tarjolla oli lohikeittoa, marjatorttua, musiikkia ja taikuutta.

Kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju hanketta rahoittavasta eQ Varainhoito Oy:stä sekä yksikönpäällikkö Jarmo Raveala kaupunkiympäristön toimialalta sanovat, että hyvältä tuntuu.

”Tämä on meidän ensimmäinen merkittävä kiinteistökehityshankkeemme. Oli helppo lähteä mukaan, koska oli luotettava vuokralainen, Helsingin kaupunki”, Alaharju toteaa.

He ovat olleet erityisen tarkkoja sisäilman silmälläpitäjiä.

”Sen lisäksi, että sen huolehtiminen kuntoon on sisällä rakentamisen prosesseissa, täällä on sisäilman seurantaan laitteita, joista tilannetta voi seurata koko ajan.”

Yhteistyö on sujunut heidän mukaansa hienosti. He päättivät tehdä uudisrakennuksen, sillä Kuva Sammon talo oli vuosikymmeniä vanha aikansa lapsi, jonka voi määritellä sen vuoksi riskirakennukseksi. Uudisrakennus oli turvallisin vaihtoehto. Uusi koulu avaa ovensa lapsille 2020. Koululle voi ehdottaa nimeä osoitteessa kerrokantasi.hel.fi. KP