Hyväntekeväisyyskonsertti seurakunnan tiloissa – Solistina Eino Grön

Eino Grön konsertoi torstaina 3. maaliskuuta Heikkiläntiellä hyväntekeväisyyskonsertissa.

TEKSTI Katja Pesonen

Lauttasaaren seurakunnan väistötiloissa Heikkiläntie 7a:n neljännessä kerroksessa järjestetään torstaina 3. maaliskuuta kello 18-19 hyvätekeväisyyskonsertti Ukrainan vanhusten hyväksi. Konsertin solistina on Eino Grön, säestäjänä kanttori, laulaja Hannu Lehtikangas.

Monet huonokuntoiset vanhukset ovat liian heikkoja lähteäkseen toiseen maahan pakolaisiksi sodan jaloista. Pakomatkalle lähteville taas ei useinkaan ole lääkkeitä tai apuvälineitä.

”Kevääni on kiireinen aktiivisten konserttien ja keikkailujen myötä, mutta tähän hyvään löytyy totta kai aikaa. Jos tämä on minun keinoni auttaa hätää kärsiviä, olen laulun voimalla mukana”, toteaa Grön.

Konserttilipun hinta on kymmenen euroa ja maksu suoritetaan Mobilepaylla numeroon 040 555 3235. Lahjoituksen voi tehdä haluamallaan summalla samaan numeroon vaikkei osallistuisikaan itse konserttiin. Rahat menevät lyhentämättömänä Ukrainan vanhusten hyväksi kansainvälisen vanhusten apujärjestön HelpAge Internationalin kautta.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Seurana, Lauttasaaren kirkko, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry ja HelpAge International.