Kaikkien lauttasaarelaisten kuitattavat postilähetykset pian noudettavissa K-Supermarket Lauttasaaresta

Kauppias Ali Tikkala. K-Supermarket Lauttasaari sijaitsee Kiviaidankatu 2:ssa. (Kuva: K-Supermarket Lauttasaaren Facebook)

K-Supermarket Lauttasaaren postin henkilökohtaiset palvelut ovat kaikkien lauttasaarelaisten käytettävissä maanantaista 11.10. alkaen. Väliaikaisesti Kasarmitorin postiin ohjatut lähetykset ovat jatkossa noudettavissa K-Supermarket Lauttasaaren postista. Myös Lauttasaaren K-market Oliiviin on avattu uusi pakettien noutopiste ja K-supermarket Lauttasaaren automaattia on laajennettu.

”Lauttiksessa toimineen kumppanin ja postin lopetus heinäkuussa tuli yllätyksenä niin meille kuin asiakkaille. Se aiheutti ymmärrettävästi harmia. Etsimme edelleen lisää palvelupisteitä Lauttasaareen ja haluamme parantaa alueen palveluja myös jatkossa”, sanoo Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen tiedotteessa.

Kun Lauttiksen postipalveluita tarjonnut yritys lopetti toimintansa 30. heinäkuuta, kuitattavat lähetykset ohjattiin väliaikaisesti Kasarmitorin postiin. Jatkossa Postin K-Supermarket Lauttasaaren palvelupiste palvelee kaikkia Lauttasaaren asukkaita postiasioissa. Sietä voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Postin automaatit Lauttasaaressa sijaitsevat Kauppakeskus Lauttiksessa (Lauttasaarentie 28), R-kioskissa (Isokaari 1), Lidlissä (Heikkiläntie 4), S-Marketissa (Itälahdenkatu 27) ja K-Supermarketissa (Kiviaidankatu 2).