Katujuhla lähestyy – Seura etsii tapahtumalle koordinaattoria

Lauttasaari-päivien katujuhla vetää vuosittain tuhansia kävijöitä. (Kuva: Katja Pesonen)

Lauttasaaren katujuhla on tuhansien saarelaisten yhteinen tapahtuma, jossa tavataan tuttuja, verkostoidutaan, keskustellaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja monipuolisesta lavaohjelmasta, tutustutaan saarelaisiin yrityksiin ja yhdistyksiin ja tehdään kirpparilöytöjä. Tämä lauttasaari-päivien päätapahtuma järjestetään aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina.

Katujuhlan mahdollistaa kaupunginosayhdistys Lauttasaari-Seura ja sen upea vapaaehtoisten porukka. Hommaa on kuitenkin niin paljon jo pitkin kevättä, että Seura haluaa löytää tehokkaan koordinaattorin tapahtumalle. Tarvitaan joku, jolla langat pysyvät käsissä, kun suunnitellaan juhla-alueen infraa, kontaktoidaan yrityksiä tai aikataulutetaan lavaohjelmaa. Ja tehdään paljon paljon muuta, jotta tapahtumasta tulee taas entistä parempi, monipuolisempi ja mielenkiintoisempi.

Kiinnostuneita henkilöitä ja tahoja pyydetään olemaan yhteydessä pikaisesti ja viimeistään 20. tammikuuta 2020 mennessä osoitteeseen seura @ lauttasaari.fi. Kerro miksi sinut tai organisaatiosi kannattaa valita tuottamaan seuraava katujuhla. Liitä viestiisi referenssitietoja. Lisätietoja voit kysellä samasta osoitteesta tai numerosta 050 591 6466.