Kenestä Vuoden lauttasaarelainen – lähetä ehdotuksesi 15.8. mennessä

Päivi K. Järvinen ilahdutti lauttasaarelaisia säkkipillin soitolla. Päivi valittiin Vuoden lauttasaarelaiseksi viime vuonna. (Kuva: Katja Pesonen)

On taas se aika vuodesta, kun on syytä ilmiantaa se naapuri tai hieman kaukaisempi tuttavuus, jonka tiedät tekevän hyvää Lauttasaarelle. Lauttasaari-Seura etsii näet parhaillaan Vuoden lauttasaarelaista.

Vuoden lauttasaarelaiseksi valitaan henkilö, joka on toiminnallaan vaikuttanut myönteisesti Lauttasaareen ja lauttasaarelaisten elämään, lisännyt yhteisöllisyyttä saarella, toiminut epäkohtien poistamiseksi tai muutoin edistänyt viihtyisyyttä ja hyvinvointia.

Valittavan tulisi mieluusti asua saarella, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Vuoden lauttasaarelaisen valitsee Lauttasaari-Seuran hallitus. Valituksi ei voi tulla Seuran työntekijä tai Seuran hallituksen tai työryhmän jäsen, eikä valintaperusteena ole ehdokkaan saama kannatus.

Aiempien vuosien palkittujen joukossa ovat muun muassa musiikinopettaja ja huilisti Päivi K Järvinen, luontotoimittaja Juha Laaksonen, kaupunginosa-aktiivi Päivi Litmanen-Peitsala, Pyrkän kentänhoitaja Ami Melleri sekä lähiruokapiirin saarelle tuonut Silja Lindblad.

Vuoden lauttasaarelainen julkistetaan Lauttasaari-päivänä Katujuhlassa 4. syyskuuta.

Lähetä ehdotuksesi Vuoden lauttasaarelaiseksi perusteluineen 15.8. mennessä sähköpostiosoitteeseen seura@lauttasaari.fi tai postitse: Kauppaneuvoksentie 18, 00200 Helsinki.