Kenestä Vuoden lauttasaarelainen – lähetä ehdotuksesi 4.11. mennessä

Toimittaja-kirjailija Juha Laaksonen valittiin Vuoden lauttasaarelaiseksi vuonna 2016.

On taas se aika vuodesta, kun on syytä ilmiantaa se naapuri tai hieman kaukaisempi tuttavuus, jonka tiedät tekevän hyvää Lauttasaarelle. Lauttasaari-Seura etsii näet parhaillaan Vuoden lauttasaarelaista.

Vuoden lauttasaarelaiseksi valitaan henkilö, joka on toiminnallaan vaikuttanut myönteisesti Lauttasaareen ja lauttasaarelaisten elämään, lisännyt yhteisöllisyyttä saarella, toiminut epäkohtien poistamiseksi tai muutoin edistänyt viihtyisyyttä ja hyvinvointia.

Valittavan tulisi mieluusti asua saarella, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Vuoden lauttasaarelaisen valitsee Lauttasaari-Seuran hallitus. Valituksi ei voi tulla Seuran työntekijä tai Seuran hallituksen tai työryhmän jäsen, eikä valintaperusteena ole ehdokkaan saama kannatus.

Aiempien vuosien palkittujen joukossa ovat muun muassa luontotoimittaja Juha Laaksonen, kaupunginosa-aktiivi Päivi Litmanen-Peitsala, Pyrkän kentänhoitaja Ami Melleri sekä lähiruokapiirin saarelle tuonut Silja Lindblad.

Vuoden lauttasaarelainen julkistetaan itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta.

Lähetä ehdotuksesi Vuoden lauttasaarelaiseksi perusteluineen 4.11. mennessä sähköpostiosoitteeseen info@lauttasaari.fi tai postitse: Kauppaneuvoksentie 18, 00200 Helsinki.

PS