Kerro kantasi saaren päiväkodeista ja kouluista

Lauttasaari-Seura käyttää kyselyn tuloksia vaikuttamistyössään. Viimeksi kysely järjestettiin 2018. (Kuva: Katja Pesonen)

Lauttasaari-Seuran päiväkoti- ja koulutyöryhmä on avannut kaikille lauttasaarelaisperheille kyselyn, jossa kartoitetaan asukkaiden kokemuksia saaren kouluista ja päiväkodeista. Kyselyn tuloksia käytetään vaikuttajatyön painopisteiden määrittelyssä.

Vastaava kysely tehtiin myös vuonna 2018. Tällöin erityisen tyytyväisiä oltiin päivähoidon ja opetuksen laatuun sekä henkilökunnan pätevyyteen. Haasteelliseksi koettiin päiväkotipaikkojen riittävyys ja ala-asteen pihan ahtaus. Huolta aiheuttivat koulutilojen riittävyys, sisäilmaongelmat ja ruotsinkielisellä puolella henkilökunnan saatavuus. Kyselyn jälkeen Lauttasaareen on avattu päiväkoti Lauttasaari ja Meri sekä lukuisia pienempiä yksityisiä päiväkoteja, Vattuniemen ala-aste on aloittanut toimintansa, sisäilmaongelmista kärsinyt päiväkoti Särki on suljettu ja Myllykallion koulussa on laaja peruskorjaus parasta aikaa käynnissä. Moni asia on muuttunut kolmessa vuodessa. Nyt on aika antaa äänen kuulua, jotta Lauttasaari-Seura osaa keskittää voimavarat oikein myös lähivuosina.

Kyselyyn voi vastata sekä suomeksi että ruotsiksi.

LJ

 

Korjattu 9.1.2021 klo 19: Muutettu päiväkoti Lokki päiväkoti Särjeksi.