Lisäkohde 5: Tiirasarentie 21, arkkitehti Toivo Korhosen talo

Tälle Tallbergin perikunnan 1948 myymälle rintamiestontille arkkitehti Toivo Korhonen suunnitteli 1960, yhteistyössä arkkitehti Jaakko Laapotin kanssa, itselleen ja perheelleen talon, joka edusti uutta asuntosuunnittelua ja herätti valmistuttuaan kansainvälistä kiinnostusta. Kapeat nauhaikkunat kiertävät rakennuksen yläkerroksen sivuja muualla paitsi keskellä taloa, jossa sijaitsee suojattu atrium-sisäpiha japanilaisine puutarhoineen. Pohjakerroksessa on uima-allas.

Vuonna 1972 rakennukseen suunniteltiin sisätilojen käyttötarkoitusten muutoksia. Kellarin halli muutettiin eteiseksi ja eteisestä ja asuinhuoneesta muodostettiin toimistotila. Ensimmäisessä kerroksessa kaikki makuuhuoneet suunniteltiin muutettaviksi toimistohuoneiksi.
Talossa ovat Korhosten jälkeen asuneet taiteilija, professori Timo Sarpaneva puolisonsa Marjatta Svennevigin kanssa. Ja heidän jälkeen professori Matti Otala, joka tunnetaan lukuisten äänimaailmaan liittyvien patenttien sekä elektronisten ja innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä mm. Boschille, Harman Kardonille ja Philipsille. Talossa on nykyään kaksi asuntoa.