Lähestyykö joulupaniikki? Kuusen ja pukin saa kotisaarelta

Aatto lähestyy eikä pukkia ole tilattu ja olohuoneen nurkka on kuusta vailla? Ei hätää, saarelta saa molemmat.

Lauttasaaressa on viisi kuusenmyyntipistettä.

TEKSTI Katja Pesonen

Aatto on oven takana ja aitoa joulukuusta mielivät saavat sellaisen ihan kotisaarelta. Lauttasaaressa on tänä vuonna neljä kaupungin organisoimaa joulukuusten myyntipistettä: Isokaari 19:sta vastapäätä, Särkiniementien ja Perttulantien risteyksessä, Lauttasaaren ja Särkiniementien risteyksessä sekä Heikkilänaukiolla Heikkiläntie 2:n edustalla. Myynti alkaa viimeistään lauantaina 14. joulukuuta.

Myös jalkapallojoukkue PPJ Laru 09 -pojat järjestää oman kuusimyyntipisteensä torstaina 19. joulukuuta kello 18-20 Drumsö lågstadieskolan pihalla osoitteessa Tallbergin puistotie 12. Kuusen voi varata ennakkoon, jolloin pääsee valitsemaan suosikkinsa ensimmäisten joukossa. Varausohjeet löytyvät lähempänä tapahtumaa osoitteesta ppj.fi. Kuuset tulevat KuusiTontuilta ja ovat kotimaisia, viljeltyjä metsäkuusia. Ostamalla kuusen tukee samalla PPJ Laru 09 -poikien jalkapallotoimintaa.

Kuusen kaveriksi voi tilata joulupukin Lauttapartion joulupukkipalvelusta, joka on tarjonnut pukkeja osana varainhankintaansa 50-luvulta lähtien. Pukin vierailu kestää kymmenen minuuttia, ja tuotto käytetään Lauttapartion partiotoiminnan hyväksi. Puhelintilauksia otetaan vastaan 22. ja 23. joulukuuta kello 14-16 sekä aattona 24. joulukuuta kello 10-12 numerossa 040 853 2682.