Larun Kympin ilmoittautuminen on auki!

Lähde juoksemaan, hölkkäämään tai sauvakävelemään saaren tai Lemissaaren ympäri.

5. syyskuuta juostaan taas tauon jälkeen.

TEKSTI Katja Pesonen

Larun Kymppi juostaan Lauttasaari-päivillä 5.9. Tasan kymmenen kilometrin juoksu vedetään 42. kertaa. Nyt mukana on myös Larun Vitonen, joka mennään rennosti ilman ajanottoa juosten tai kävellen, sauvojen kanssa tai ilman. Kympin matka kiertää saaren, vitonen kulkee Lemissaaren ympäri.

Larun Kympillä on sähköinen ajanotto ja omat sarjat naisille ja miehille. Sekä lähtö että maali ovat Pajalahden venesatamassa. Huoltopiste tulee Kajavarantaan noin 6,2 kilometriin. Ilmoittautuminen alkaa pian ja jos sen tekee 22.8. mennessä, hinta on 20 e, Larun Vitonen 10 e. 23.8. alkaen Larun Kymppi maksaa 30 e, Larun Vitonen 15 e. Parhaat palkitaan ja kaikki maaliin päässeet saavat mitalin. Luvassa on myös arvontapalkintoja.

”Larun Kympillä on yksi maailman hienoimmista juoksureiteistä ja yleensä syyskuun alussa sää suosii juoksemista. En muista vuosien varrelta kuin yhden kerran, jolloin on satanut kunnolla. Nyt kannattaa laittaa päivämäärä kalenteriin ja haastaa kaverikin mukaan”, Larun Kympin tapahtumapäällikkö Matti Tanner kannustaa.

Osallistumalla tuet lauttasaarelaista partiotoimintaa, sillä juoksut järjestävät Lauttasaari-Seuran kanssa Lauttapartio ja Lauttasaaren Luotsitytöt.

Ilmoittautuminen on nyt auki!