Lauttasaari-lehti kolmatta kertaa kaupunkilehtien parhaimmistoon – paras selviää marraskuussa

Lauttasaari-lehti oli kilpailussa arvioitavana 27. helmikuuta ilmestyneellä numerollaan.

Sanomalehtien liiton järjestämän kaupunkilehtikilpailun kärkikymmenikkö on selvillä. Lauttasaari-lehti on finalistien joukossa jo kolmatta kertaa peräkkäin. Voitosta Lauttasaari-lehden lisäksi kamppailevat muun muassa Helsingin Uutiset, Aamuset, Itäväylä ja Viikkosavo. Lehdet osallistuivat kilpailuun joko yhdellä tai kahdella numerolla viikoittaisen ilmestymistiheytensä mukaan.

Voittaja julkistetaan 12. marraskuuta virtuaalisella Suurella Lehtiviikolla. Lehtien kolmen kärjen lisäksi palkitaan parhaat kaupunkilehtijutut kahdessa sarjassa.

”Kärkikymmenikössä tulee hyvin esiin kaupunkilehtien moninaisuus ja niiden tärkeä rooli omassa yhteisössään ja demokratiassa. Kaupunkilehdet ovat lähellä yleisöään ja pitävät alueen asukkaat ajan tasalla niin ruohonjuuritason toiminnasta kuin kunnallisesta päätöksenteosta”, Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen sanoo tiedotteessa.

Arvioinnista vastasivat edellisvuosien tapaan Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat yhdessä kahden alan ammattilaisen kanssa. Lauttasaari-lehti oli finalisteista ainoa kaupunginosalehti.

PS