Liikenneturvallisuuden kehittämisohjelma päivitetään – Anna Seuralle liikennevinkki

Helsingin kaupunki järjestää nettitilaisuuden liikenneturvallisuuden kehittämiseksi. Lauttasaari-Seuran kaavoitus-, liikenne- ja ympäristötyöryhmän edustajat osallistuvat siihen ja kaipaavat nyt vinkkejä kehitettävistä kohteista.

Helsingin kaupungin liikenneturvallisuuden kehittämisohjelmalla tavoitellaan erityisesti jalankulkijoiden, pyöräilijöiden, lasten sekä nuorten liikenneonnettomuuksien vähentämistä ja turvallisuudentunteen kohenemista.

Liikenneinsinööri Jussi Yli-Seppälä kertoo, että ohjelman päivittäminen tehdään vuoropuhelussa asukkaiden, kaupungin eri hallinnonalojen sekä sidosryhmien kanssa. Osana ohjelman laatimista kaupunki järjestää asukkaille, yhdistyksille, järjestöille ja neuvostoille nettityöpajan 25. tammikuuta.

Työpajassa työstetään yhdessä liikenneturvallisuutta koskevia toimenpiteitä sekä kerrotaan lyhyesti liikenneturvallisuuden kehittämisohjelmasta ja tavoitteista.

Lauttasaari-Seura on saanut kutsun työpajaan ja sen kaavoitus- liikenne- ja ympäristötyöryhmä kerää Facebookissa ehdotuksia kehittämiskohteiksi. Kerro siis omat vinkkisi Facebookissa tästä jutusta kertovan linkin alle.