Nähdään katujuhlassa lauantaina!

Lauantaina 7.9. Tallbergin puistotieltä kajahtaa. Viime vuonna noin 6 000 kävijää kerännyt kaupunginosajuhla kokoaa saarelaiset yhteen musiikin, katuruuan ja kiva puuhan pariin.

Lauttasaari-päivien ensimmäisessä katujuhlassa vuonna 2017 sekä pienet että isot intoutuivat tanssin pyörteisiin. (Kuva: Katja Pesonen)

Huomenna lauantaina 7. syyskuuta Tallbergin puistotie muotoutuu koko saaren omaksi juhlapaikaksi, kun Lauttasaari-Seuran järjestämä katujuhla tuo kadulle musiikkia, katuruokaa ja monipuolisesti erilaista toimintaa monen ikäiselle. Lauttasaari-päiviä vietettiin Kasinonrannalla vuosia, kunnes se kaksi vuotta sitten vuonna 2017 tuotiin Tallbergin puistotielle ja katujuhla syntyi. Ensimmäisenä vuonnaan se keräsi arviolta 5 000 kävijää, ja viime vuonna komeat 6 000. Lauttasaari-Seura on aloittanut katujuhlan suunnittelun jo alkuvuodesta ja se on monen kuukauden ja työtunnin tulos.

Sitten vain hyvät kengät jalkaan, jotta jaksaa kävellä ja tutkiskella tarjontaa. Kannattaa myös tulla vatsa tyhjänä, sillä saarelaiset ravintolat pitävät katuruokatarjonnallaan huolen siitä, että nälkä ei pääse yllättämään. Nähdään Lauttasaari-päivien katujuhlassa!