Nyt keskustellaan luonnosta ja luontokadosta – Keskustelutilaisuus Lykissä 9.3.

Lykissä keskustellaan 9. maaliskuuta muun muassa luonnosta ja sen merkityksestä lauttasaarelaisille. (Kuva: Katja Pesonen)

Sitra ja DialogiAkatemia järjestävät luontodialogipäivän 9.3. ja Lauttasaarikin on mukana.

Päivän tavoitteena on ymmärtää paremmin suomalaisten luontosuhteita. Miksi ne ovat kullekin merkityksellisiä ja mikä meitä estää pysäyttämästä luontokatoa? Mikä saisi meidät suojelemaan luontoa vieläkin paremmin? Näitä kysymyksiä pohditaan luontodialogipäivänä kymmenissä keskusteluissa eri puolilla Suomea. Mukana on järjestäjiä yli viideltätoista paikkakunnalta.

Hiilineutraali Lauttasaari -hankkeen järjestämä keskustelu pidetään Lauttasaaren yhteiskoululla keskiviikkona 9.3. kello 18-19.30. Keskustelun tavoitteena on ymmärtää ja avata lauttasaarelaisten luontosuhdetta ja pohtia sitä, mikä merkitys luonnolla on hyvinvoinnille ja terveydelle arjessamme.

Keskustelun vetäjänä toimii lauttasaarelainen nuorten ilmastodelegaatti ja sitralainen Emma Sairanen, ja keskustelussa ovat mukana saarelaiset Sanna Rintala ja Eero-J Ahonala Hiilineutraali Lauttasaari -hankkeesta. Kaikki lauttasaarelaiset ovat tervetulleita keskusteluun mukaan. Ilmoittaudu siis sähköpostitse sanna.p.rintala@gmail.com.

KP