Pipolätkää Pyrkällä perjantai-iltana – Pyrkkä Pipocup palaa kahden vuoden tauon jälkeen

Perjantaina pelataan pipolätkää kahden vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Tommy Pohjola)

TEKSTI Katja Pesonen

Perjantaina 18. helmikuuta kello 18-22.30 pelataan ja luistellaan Lauttasaaren liikuntapuistossa, kun perinteinen Pipocup palaa ohjelmistoon.

Pyrkkä Pipocup 22 on lauttasaarelaisten pipolätkäintoilijoiden ja luisteluun hurahtaneiden järjestämä tapahtuma, jossa kiekkoillaan tekojääkaukalossa hienossa iltavalaistuksessa ja luistellaan ratakierros kelloa vastaan isolla luonnonjäällä.

Järjestäjä Tommy Pohjola kertoo tapahtuman ideana olevan nostaa Pyrkän sekä koko Lauttasaaren profiilia – sekä tietysti pitää hauskaa.

”Ensimmäinen Pipocup oli talvella 2018 ja myös 2019 pelattiin. Sitten tapahtui korona – kahden talven tauko. Nyt olemme palanneet”, hän toteaa.

”Turnaus on tasolla harrastelija, mikä ei suinkaan tarkoita etteikö joukossa olisi aivan maagisia mailan käsittelijöitä ja luistelijoita. Tässä turnauksessa kaverille todellakin syötetään. Näillä näkymin mukaan on tulossa jopa vuoden 2004 jääpallon maailmanmestari Mika Mutikainen”, hän jatkaa.

Osanotto on maksutonta, kaikki tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Ilmoittautumistakaan ei tarvita.

”Monelle osallistujalle, pelaajalle ja myös joukkueelle, Pyrkkä Pipocup 22 on hyvä mahdollisuus hioa kikkoja ja höpötystä seuraavan viikon Save Pond Hockey -tapahtumaan Jätkäsaaressa”, Pohjola vinkkaa.