Pistä romu kiertoon – keräysautot nappaavat mukaansa vaikeat jätteet

HSY:n keräysauto on tiistaina Ruukinlahdenpuistossa ja Heikkilänaukiolla, keskiviikkona Vattuniemenrannassa.

HSY:n keräysautot tulevat tiistaina ja keskiviikkona 21. ja 22. toukokuuta ottamaan vastaan kotien tarpeettomiksi käynyttä metalliromua, elektroniikkaa ja vaarallista jätettä.

Tiistaina 21. päivä kello 18-18.40 auto on Ruukinlahdenpuistossa Lahnalahdentien ja Lauttasaarentien nurkilla ja kello 19.20-20 Heikkilänaukiolla. Keskiviikkona 22. toukokuuta auto on kello Vattuniemenranta 5 veneen laskupaikalla.

Keräysautoon voi tuoda metalliromua ja vaarallista jätettä, kuten energiansäästölamppuja, maaleja, liuottimia, siivouskemikaaleja ja akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua, kuten jääkaappeja, pakastimia, televisioita, kahvinkeittimiä, pesukoneita, tietokoneita ja sähkövatkaimia.

Auto ei ota vastaan lääkkeitä eikä vaarallisista jätteistä painekyllästettyä puuta, ilotulitteita, hätäraketteja, ammuksia tai aseita. Tietoturvaa ei voida taata, joten jos viet paikalle tietokoneita, käytä tarvittaessa Seiffi.fi-palvelua muistia sisältävien laitteiden kuten tietokoneiden ja mobiililaitteiden hävitykseen. KP