R-kioski lahjoitti Kiekko-Tiikereille tuhat euroa

Ross Ilola (vas.) ja Frans Grönros (oik.) kävivät vastaanottamassa R-Kioskin kauppiaan Sami Virrankarin lahjoittamat tuhat euroa.

R-Kioski Lauttasaari Tori kauppakeskus Lauttiksessa on lahjoittanut tuhat euroa Helsingin Kiekko-Tiikerit U12&U13-joukkueelle. Kyse on R-Kioskien välisestä kisailusta, jossa kioskit kilpailevat keskenään, mikä niistä saa myytyä eniten Hot Dogeja tietyssä ajassa. Parhaiten myyneet kioskit saavat päämajalta tuhat euroa, jonka he lahjoittavat itse valitsemaansa kohteeseen. Viime kisoissa menestynyt Lauttasaaren R-Kioski valitsi Kiekko-Tiikereiden U12&U13-joukkueen, jossa pelaa alueellista sarjaa vähän yli kaksikymmentä 2008 ja 2009 syntynyttä nuorta.

”Valitsimme nimenomaan tämän joukkueen sen Kaikki pelaa -toiminnan vuoksi, jonka avulla nekin nuoret, joilla ei olisi taloudellisia mahdollisuuksia kiekkoa harrastaa, pääsevät pelaamaan”, kertoo Lauttiksen R-Kioskin kauppias Sami Virrankari.

U12&U13 joukkueenjohtaja Pekka Ketonen kertookin, että lahjoituksen ansiosta heillä on mahdollisuus tarjota harrastuspaikka yhdelle tai kahdelle pelaajalle, joilla muuten ei olisi taloudellisia edellytyksiä siihen.

”Tällainen lahjoitus on meille aivan uskomattoman hieno asia. Etenkin näin poikkeuksellisena aikana monia perheitä kohtaa taloudellinen epävarmuus ja valitettavan usealle työttömyyttä tai tavanomaista pienempää tulotasoa. Meille taas joukkueena ja seurana on itsestään selvää, ettei vanhempien taloustilanne saa vaikuttaa lasten harrastamiseen vaan kaikin keinoin pyrimme tukemaan perheitä”, hän sanoo.