Radio NRJ lähtee saarelta

Radio NRJ:n aamun juontajat Janne Lehmonen ja Jere Jääskeläinen sekä Radio Nostalgian Susanna Heikki kutsuvat kaikki radion kirpputorille elokuussa. (Kuva Mila Möykky)

TEKSTI Katja Pesonen

Radio NRJ on sijainnut Lauttasaaressa osoitteessa Kiviaidankatu 2 i vuodesta 1999, mutta nyt se sanoo saarelle heipat. Suomen suurin hittikanava siirtyy syksyllä sillan toiselle puolelle Kaapelitehtaalle. Mukaan lähtee myös Radio Nostalgia, joka on ollut saarella samoissa tiloissa vuodesta 2011. Yhteensä kanavat keräävät noin 800 000 kuuntelijaa joka viikko.

NRJ:n ohjelmapäällikkö Sini Koskenseppä kertoo heidän olevan kaupallisessa yhteistyössä Bauer Median kanssa ja muuttavan samoihin tiloihin ollakseen näitä lähempänä. Kaapelitehtaalle siirtyy Lauttasaaresta kahdenkymmenen hengen toimitus. Koskensepän mukaan he ovat hyvin kiintyneitä Lauttasaareen eikä ikävältä voi välttyä.

”Tuntuuhan muutto jännältä, koska olemme olleet Lauttasaaressa kaksikymmentä vuotta. Mutta vaikka emme enää ole saarella, onneksi voimme ihailla Lauttasaarta sillan toiselta puolelta”, hän hymyilee.

NRJ järjestää kirpputorin torstaina 13. elokuuta kello 10-15. Tiloista saa hakea ilmaiseksi kaikki toimistokalusteet tuoleista pöytiin, sohviin ja kaappeihin.