Ravintola Pisara avasi Itälahdenkadulle

Uusi vuosi, uusi ravintola. Ravintola & Catering Pisara avasi Itälahdenkadulle. (Kuva: Sami Vähäsoini)

Lauttasaarelaisten vatsoja hemmotellaan nyt oikein olan takaa. Ennen joulua kahvila Gluteeniton Unelma avasi Lauttikseen ja Fazer Lauttasaarentielle. Pian tulee Louis Kiviaidankadulle ja Ravintola & Catering Pisara on avannut ovensa 4. tammikuuta osoitteeseen Itälahdenkatu 22A.

Lounasravintola Pisarassa on buffet arkisin auki kello 10.30-14. Ravintolassa on 130 asiakaspaikkaa ja tarjolla monipuolista rehtiä ruokaa. Esimerkiksi avajaisviikon lounaslistalla on ollut porkkana-maapähkinäkeittoa, italialaista metsästäjänbroileria, kasviskroketteja hunajadipillä, leivitettyä turskaa sekä härkäpapukeittoa.

”Meille on tärkeää tehdä ruoka hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista. Me myös kehitämme toimintaamme ja palvelujamme tarpeen mukaan. Tilaustarjoiluja toteutamme mielellämme sekä yritysten että yksityisten tilaisuuksiin, niin kokouksiin kuin häihin”, Maria Vähäsoini sanoo.

Tiloissa sijaitsi aikaisemmin ravintola Stonebase. Ravintoloitsija Sami Vähäsoinilla on Pisara-ravintolat myös Espoon Kivenlahdessa ja Masalassa Kirkkonummella.

KP