Ruukinlahdenpuiston suunnitelma jäi taas pöydälle

Puistosuunnitelmaa käsitellään kolmannen kerran 7. huhtikuuta.

Kaupunkiympäristölautakunta käsitteli Ruukinlahdenpuiston perusparannussuunnitelmaa tiistaina. Suunnitelman mukaan puistoon tulisi lumenvastaanottopaikka, pelikenttä ja koira-aitaus. Koulujen ja jalkapalloseura PPJ:n toivoma osavuotinen kuplahalli edellyttäisi poikkeuslupaa tai asemakaavan muutosta, jota kaupunki ei  toistaiseksi ole esittämässä. Ainakin osa Ruukinlahdenpuiston lähialueen asukkaista vastustaa kuplahallia.

Kokouksessa puistosuunnitelma jäi jo toistamiseen pöydälle, tällä kertaa lautakunnan puheenjohtaja Anni Sinnemäen (vihr) pyynnöstä. Suunnitelmasta äänestettäneen 13-jäsenisessä  kaupunkiympäristölautakunnassa ensi tiistain kokouksessa.

Lauttasaari-lehden helmikuisessa kyselyssä Lauttasaaresta valitut neljä kaupunginvaltuutettua kannattivat kuplahallin perustamista Lauttasaareen. Kyselyssä kaksi oli valmis sijoittamaan hallin asemakaavamuutoksin Ruukinlahdenpuistoon, kaksi siinä tapauksessa, jos muuta paikkaa ei saarelta löydy. Myös Lauttasaari-Seura kannattaa kuplahallin perustamista saarelle, ensisijaisena sijoituspaikkana juuri Ruukinlahdenpuisto.

PS