Saari saa kaksi uutta reksiä

Päivi Hakala on Vattuniemen ala-asteen koulun uusi rehtori ja Jouni Rasa Lauttasaaren yhteiskoulun.

Vattuniemen ala-asteen koulu ja Lauttasaaren yhteiskoulu saavat uudet rehtorit. Vattuniemeen tulee Päivi Hakala, Lykkiin Jouni Rasa.

Hakala on tällä hetkellä rehtorina Puistolanraitin ala-asteen koulussa. Hän aloittaa Vattuniemen ala-asteen koulussa täyspäiväisesti kesäkuussa. Hakala kuitenkin osallistuu jo uuden koulun käynnistämiseen ja opetuksen suunnitteluun kevään aikana. Vattuniemen ala-asteen kouluun siirtyy oppilaita väistötiloihin Myllykallion koulun peruskorjauksen tieltä tammikuussa. Uudet oppilaat taas aloittavat syksyllä ja sitä varten uuteen kouluun on palkattava myös uusia opettajia. Perusopetuksen aluepäällikkö Hanna Välitalo arvelee, että Vattuniemeen tarvitaan noin 12 uutta luokanopettajaa. Haku käynnistyy ensi vuonna.

Lauttasaaren yhteiskoulun uusi rehtori Jouni Rasa aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta. Rasa on parhaillaan Alppilan lukion apulaisrehtori ja toiminut uskonnon ja psykologian opettajana sekä peruskoulun että lukion puolella, sekä rehtorin tehtävissä eri lukioissa Helsingissä vuodesta 2011 alkaen.

KP