Seurana Oy on vuoden yritys

Lounais-Helsingin yrittäjien varapuheenjohtaja Ulla Leppäkoski-Juvonen ja puheenjohtaja Esko Valkeala palkitsemassa vuoden yrityksen Seurana Oy:n yrittäjä Mirka Saarista.

Lounais-Helsingin yrittäjät valitsi vuoden 2021 yritykseksi lauttasaarelaisen Seurana Oy:n ja sen perustajan, yrittäjä Mirka Saarisen. Osoitteessa Heikkiläntien 7 A sijaitseva, Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys Seurana perustettiin 2016 ja sen liikevaihto on kasvanut vuosittain, samaten sen kannattavuus. Yrityksellä on tällä hetkellä noin 150 seuralaista.

Lounais-Helsingin yrittäjien valintaperusteissa mainittiin muun muassa se, että Seurana palkittiin tänä vuonna Great Place to Work® 2021 -kilpailussa Suomen parhaana työpaikkana pienten organisaatioiden sarjassa. Yritys sijoittui myös Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle, mikä oli paras myös kaikista suomalaisista organisaatioista. Lounais-Helsingin yrittäjät kiittelee sitä kuinka kyseinen tunnustus on merkittävä yritykselle, jonka työntekijöiden keski-ikä on 67 vuotta ja joka on uranuurtajana synnyttänyt Suomeen kokonaan uuden toimialan missionaan onnellinen vanhuus.

KP