Uusi kauppias K-Market Isokaarelle – täysremonttikin tulossa

Emmi Niemelä harrastaa muun muassa veneilyä.

Emmi Niemelä aloittaa joulukuun alussa kauppiasuransa K-Market Isokaaressa, joka on ollut hänen harjoittelukauppansa ruokakauppiasvalmennuksessa.

”Mahdollisuus aloittaa kauppiaana tutun henkilökunnan ja tuttujen asiakkaiden ympäröimänä tekee tästä erityislaatuisen. Lauttasaari on minulle läheinen ja alueena hieno. Kotini on fillarimatkan päässä”, Niemelä sanoo tiedotteessa.

”Isokaari on pätevä herkkukauppa. Kaupasta löytyy vaihtuvia tuotteita hyvistä leipomoista, tummaa pienpaahtimokahvia ja take away-annoksia yhteistyössä lähialueen ravintoloiden kanssa.”

Niemelän mukaan myymälän vastuullisuustyössä panostetaan parempaan jätteiden kierrätykseen ja lajitteluun sekä syntyneen hävikin entistä tehokkaampaan ohjaamiseen hyötykäyttöön. ”Pian tehtävän täysremontin yhteydessä kaupan energiatehokkuus paranee huomattavasti, kun kaupan kylmälaitteet ja muu tekniikka modernisoidaan.”

Koulutukseltaan Niemelä on kotitalousopettaja, kasvatustieteen maisteri ja tradenomi. Hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja lukiossa. Niemelällä on ollut myös pienpaahtimo ja kahvin maahantuontiyritys. ”Olen yrittäjänä valmentanut ruokakauppojen henkilökuntaa ja vetänyt lukuisia ruokakursseja. Erityisesti juustot, riistaruoka ja kalankäsittely ovat erityisiä osaamisalueitani”, Niemelä kertoo.

Ruokakauppiasvalmennuksen aikana Niemelä on työskennellyt Isokaaren lisäksi myös K-Market Oliivissa.

Niemelän perheeseen kuuluvat yrittäjäpuoliso, kaksi lasta ja metsästysnoutaja.